Iran kan binnen enkele maanden een atoombom bouwen

donderdag 21 juni 2012  

Iran heeft genoeg uranium in verrijkt om binnen de vier maanden een kernwapen te bouwen. Dat zeggen Amerikaanse experts.

bron: http://www.knack.be/nieuws/buitenland/iran-kan-binnen-enkele-maanden-een-atoombom-bouwen/article-4000119871954.htm#reviews?rnd=1340605354936?rnd=92491

De waarheid is nog vele male gekker. Het begint allemaal in de 2de WereldOorlog. Uranium en dus de uraniummijnen zijn de basis voor atoombommen. De ontdekking van uranmiummijnen bracht een bezetting van de volgende landen teweeg:

  • Noord-Korea (1948),
  • Tibet  (1949),
  • Birma ofwel Myanmar (1964),
  • India (1968),
  • Pakistan (1970),
  • Afghanistan (1974),
  • Iran (1975),
  • Iraq (1977),
  • Syrie (2005).

Toen in Iran in 1975 uranium werd ontdekt werd de Sjah van Iran vrijwel direct verdreven en kwam er wederom, zoals bij vele landen waar uranium werd ontdekt, een militair achtig regieme bovenop de uraniummijnen te zitten.

In de USA voltrok zich een ramp. Tegen alle verwachtingen in werd Jimmy Carter (tijdens de presidentsverkieziengen 1976 Jimmy Who genaamd wegens zijn grote onbekendheid) gekozen als president van de USA. Er zat maar een ding op, Jimmy zo snel mogelijk uit het Witte Huis krijgen, want Jimmy luisterde niet naar de Pruisische UPPERCLASS in de USA, doch ging in de sporen van het Christelijke geloof zijn eigen weg. In Iran kreeg President van de USA Jimmy Carter in 1979 te maken met de Iraanse gijzelingsactie van USA personeel door Iraanse studenten dat 444 dagen duurde. EN U RAADT HET AL…. MAHOUD AHMADINEJAD was aldaar studentenleider van de de gijzelnemers! En zo gezegd, zo gedaan Jimmy Carter werd niet herkozen als president van de USA en….. NATUURLIJK U RAADT HET AL ….. MAHOUD AHMADINEJAD werd als beloning president van IRAN.

Ja dit is allemaal keurig netjes in scene gezet door de PRUISISCHE UPPERCLASS in de USA, waartoe Herr Rumsfeld, Herr Schwarzkopf, Herr Volcker Herr Geithner Herr Kimmel, Frau Von Lippe-Biesterfeld etc allemaal toe behoren. Ondertussen zijn we 2 ingestorte torens later, hetgeen ook in scene is gezet, en nu moet er weer een stukje in scene worden gezet namelijk de oorlog met Iran.

Hiertoe worden voorspellingen uit het Oude Testament keurig netjes in scene gezet ofwel de TEMPEL VAN KONING DAVID (vernietigd 70 na christus door de Romeinen) moet worden herbouwd tijdens of na de grote oorlog met aartsvijand Iran. Afin, u heeft nu een mooi inkijkje hoe dit allemaal keurig voor u in scene gezet gaat worden.l

Advertenties